• ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ                     ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210-9415544
    Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 -14.30
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    για αγορές άνω των 30€
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210-9415544
    Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00

LOYALTY CARD από τη Miss Simbolo

Κερδίστε πόντους με κάθε αγορά σας και εξαργυρώστε τους με δωροεπιταγές Miss Simbolo!

Η κάρτα Miss Simbolo υπάρχει για να επιβραβεύει τους πιστούς μας πελάτες!

Μπορείτε να αποκτήσετε την loyalty κάρτα MISS SIMBOLO με την αγορές σας στο www.miss-simbolo.gr ή στα καταστήματά μας. Η κάρτα είναι κοινή και για τις δύο περιπτώσεις.

Κάθε ευρώ αντιστοιχεί σε έναν πόντο.

Με κάθε συγκέντρωση 300 πόντων, κερδίζετε δωροεπιταγή 30€  για την επόμενη αγορά σας.

Αν θέλετε μπορείτε να μην την εξαργυρώσετε άμεσα αλλά να περιμένετε μέχρι να συγκεντρώσετε 600 πόντους, οπότε κερδίζετε δωροεπιταγή των 75€.

Η κάρτα Miss Simbolo δεν έχει χρονικό περιορισμό στη συγκέντρωση πόντων.

Δεν ισχύει στην περίοδο των εκπτώσεων και στα είδη που είναι σε προσφορά ούτε για συγκέντρωση πόντων, ούτε για εξαργύρωση.

Αν έχετε ήδη την κάρτα μας, αφού κάνετε εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,πηγαίνετε στο λογαριασμό σας στην ενότητα ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΙSS SIMBOLO και πατήστε ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΡΑ.Συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητούνται και θα εμφανιστούν οι πόντοι σας.
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί η κάρτα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9415544 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-17.00) για να λύσουμε το πρόβλημα.

Αν συμπληρώνετε  πρώτη φορά τα στοιχεία σας για την απόκτηση της κάρτας MISS SIMBOLO, μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι πόντοι σας θα προστίθενται αυτόματα σε κάθε αγορά σας και όταν φτάσετε το όριο των 300 πόντων, θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα εξαργυρώσετε άμεσα την δωροεπιταγή των 30€ που κερδίζετε ή αν θα προτιμήσετε να συνεχίσετε τις αγορές σας και να εξαργυρώσετε δωροεπιταγή των 75€ όταν συγκεντρώσετε 600πόντους. Αν επισκεφτείτε κάποιο κατάστημά μας, δώστε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε και εκεί την κάρτα σας.

Ειδικοί όροι:

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους όρους χρήσης της κάρτας όπως αλλαγή στο όριο απόκτησης δωροεπιταγής, αλλαγή στις προσφερόμενες παροχές, λήξη περιόδου ισχύος, κατάργηση της κάρτας.